Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Τι είναι η Acoustic Wave Therapy



Ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟ ΑCOUSTIC WAVE THERAPY ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

a.2Είναι μια νέα ιατρική θεραπεία του τοπικού πάχους με άμεσα αποτελέσματα που βασίζεται στην εφαρμογή των ακουστικών-ωστικών κυμάτων στις πάσχουσες περιοχές του σώματος. Η θεραπεία αυτή επιλέγεται από ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γυναικών είτε προληπτικά, για την μη εμφάνιση κυτταρίτιδας σε περιπτώσεις προδιάθεσης, είτε για να αντιστραφούν ή και να εξαλειφθούν τα ορατά της σημάδια στην επιδερμίδα.Σε ποια σημεία εμφανίζεται συνήθως η κυτταρίτιδα;
Εμφανίζεται συνήθως στους μηρούς, στους γλουτούς, στην κοιλιά και στους βραχίονες. Ο συνδετικός ιστός στα σημεία αυτά είναι μαλακός κι ελαστικός χάρη σε ένα ευρύ πλέγμα ινών κολλαγόνου που επιτρέπουν το τέντωμα του δέρματος κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. H σκλήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού καθώς και οι αλλαγές στον λιπώδη ιστό και στο μικροκυκλοφοριακό σύστημα έχουν ως αποτέλεσμα την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» της επιδερμίδας.
Πως γίνεται η θεραπεία;
Η Acoustic Wave Therapy χρησιμοποιεί ακουστικά-ωστικά κύματα τα οποία εφαρμόζονται ήπια στα πάσχοντα σημεία. Πρόκειται για μια ανώδυνη θεραπεία που διαρκεί περίπου 35 λεπτά. Τα κύματα αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί στην ιατρική με μεγάλη επιτυχία για την διάλυση της πέτρας στα νεφρά καθώς και για τη θεραπεία διαταραχών των μυών και των τενόντων.
Σε ποιους απευθύνεται;
Η Acoustic Wave Therapy μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Βοηθάει το δέρμα να ανακτήσει τη φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα, βελτιώνει την εμφάνιση και μειώνει την περιφέρεια της θεραπευόμενης περιοχής.
Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;
Στους γλουτούς, στους μηρούς, στην κοιλιά και στους βραχίονες.
Γιατί να την προτιμήσω;
Για τα καλά της αποτελέσματα στην μείωση των αποθεμάτων λίπους, στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, στην σύσφιξη του συνδετικού ιστού και για το αναζωογονημένο και απαλό δέρμα που θα σου χαρίσει.
Ποιο είναι το κόστος και πόσες θεραπείες χρειάζονται;
Χρειάζονται, ανάλογα με τη περίσταση, τουλάχιστον 6 θεραπείες.
Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και δεν χρειάζεται επανάληψη της θεραπείας αν η γυναίκα ακολουθεί υγιεινή διατροφή, γυμνάζεται και το βάρος της παραμένει σταθερό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου